Räkna ut ditt livstal/livsvägsnummer (numerologi)

Du vill veta mer om dig själv.

Din potential och dina utmaningar.

Då ska du lära dig om ditt livsvägsnummer🔢

Det intressanta med numerologi är att det kan förklara så mycket mer än vad man kan tro.

Det kan hjälpa till att reda ut tidigare frågor du gått runt och grupplat över eller väcka nya inspirerande tankar till liv.

I den här artikeln kommer du att få lära dig om (hur du räknar ut ditt livsvägsnummer, och olika livstal inom numerologi). 

Räkna ut ditt livsvägsnummer på 2 minuter

Ditt livsvägsnummer är de nummer som förklarar ditt syfte med ditt liv, det kan ge klarhet och öka förståelsen för saker du är bra på och saker du upplever som utmaningar🙏.

Så här gör du för att räkna ut ditt livsvägsnummer:

Steg 1 är att skriva ner när du är född:

Exempel: Sofia är född: 19890210

Steg 2 är att plussa ihop siffrorna ovan:

1+9+8+9+0+2+1+0 = 30

Steg 3 är att summera ihop den tidigare siffran.

3+0 = 3

Viktig information att veta gällande ovan utfall

Det finns 12 stycken livsvägsnummer. Varje siffra har sin egen betydelse.

Nummer 11, 22 och 33 kallas för mästarnummer och har speciella betydelser, har du fått någon av dessa siffror ska du inte fortsätta att summera ihop siffrorna. Ett exempel kan vara:

Du får 38 i steg nummer 2, då plussar du ihop 3+8 = 11 (ett mästarnummer). Om du får 11, 22 eller 33 så stannar du och ser dig som klar. Läs mer om mästartalen här.

Samtliga 12 nummer presenteras nedan och dess betydelse (från 1 till 9 samt 11, 22 och 33).

Förklaring av varje livstal-livsvägsnummer

(1) Står för ledare, kreativ själ som ofta har en ganska stark magkänsla. Du är en tävlingsmänniska som gillar att utvecklas. Du gillar sällan att fråga andra om hjälp utan föredra att göra saker på egen hand. Det som kan bli ett problem för dig är att du därför  tendera att inte ha så mycket energi kvar i slutet av dagen. Försök att tänka på att du inte behöver göra precis allt själv, det är okej att ta hjälp ibland.

(2) Diplomatisk, samarbetsvillig, funkar bra i grupp. Du är ofta bra på att prata och formulera dig i olika sammanhang. Du kan vara duktig på att hantera pressade och stressade situationer som inte andra klarar av. Något som du kan behöva jobba med är att prata om dina känslor, du tenderar ibland hålla inne saker och tror att de bara ska lösa sig av sig självt. Försök att kolla inåt och se vad du kan göra för att öppna ventilen för mer harmoni. 

(3) Kommunikativ och ofta charmig, även den lite mer kreativa typen. Du brukar vara impulsiv och komma med smarta idéer. Som en kreativ person som du är kan du inte bara köra på, utan du behöver lite fritid tid för att ditt sinne ska kunna komma med nya ideer. Om du inte gör detta riskerar du att dräneras på energi. Jobba på att fokusera på en sak istället för alla smarta idéer du har.

(4) Praktisk och lojal, står för trygghet, du är smart och tänker gärna igenom dina beslut. Du har ofta en idé om att ditt arbete ska gynna andra. Du är den som även är moralisk i de flesta situationer. Du behöver förstå lite mer hur värdefull du är och hur mycket du kan bidra med till andra, detta är något som är värt att tänka på.

(5) Du utstrålar oräddhet, du är ofta som en frisk fläkt bland andra människor, du gillar att göra nya saker, resa och utforska. Du gillar att göra saker som får dig att hamna i ett flow, där du inte behöver tänka på annat. Du kan behöva jobba med att du ibland tvivlar på dig själv, försök då att sätta upp mål och ta ett steg i taget för att komma framåt. 

(6) Du ger ofta råd, du är personen som är den bra kompisen, du är en stor empat som älskar att vara bland vänner eller familj. Du kan prata och känna in andra för att stötta, du förstår. Tänk på att inte glömma dig själv i processen, tar du inte hand om dig själv så orkar du inte heller hjälpa andra.

(7) Du är intelligent, en tänkare, ofta duktiga på de som du gör, du kan ofta vara andligt och spirituellt intresserad. Du kan åstadkomma mycket när du är i balans och lyssnar inåt till din högre visdom. En sak som kan vara bra att tänka på är att allt inte behöver vara perfekt alla gånger. Släpp perfektionismen ibland eftersom de kan dränera dig på energi att fokusera på detta.

(8) Du har självförtroende, någon som tar för sig, du gillar visioner och tar gärna steget framåt före andra. Försök att jobba med ditt tålamod, ibland tenderar du att låta känslorna ta över, kanske att du blir lite orolig och får ångest. Du kan uppnå mycket när det kommer till den materiella världen om du väljer att följa dig själv och ditt självförtroende. 

(9) Du är en öppensinnad person, du kan även ha en ganska romantisk sida. Du är inlyssnande och är duktig på att lära dig nya saker. Du kan tycka att det är jobbigt med större förändringar, att ta ett nytt steg och byta bana i livet. Du är ofta duktig på att få andra att göra saker, speciellt i en ledarroll genom att visa vägen och vara en inspirationskälla för andra. 

Mästarnummer 11, 22 och 33

Nummer 11 är den andliga läraren/personen med stark intuition och stor potential att utvecklas, nummer 22 är visionären som bygger upp saker som är duktig på att motivera andra, nummer 33 är personen som hjälper andra efter att hen själv ha gått igenom tuffa saker. Läs mer om mästartalen här.

Generell uppfattning om numerologi

Numret behöver inte stämma in exakt på dig då det kan finnas en bredare betydelse men sannolikt kommer du känna igen vissa drag hos dig själv. 

Det finns inget nummer som är bättre än något annat, vi har olika uppgifter och personlighetsdrag som gör att vi är lämpade för olika saker. 

Vad som är viktigt att lägga till är att det även finns andra sätt att beskriva ens personlighetsdrag på. 

Kom ihåg att de gåvor du själv besitter inte är för att göda ditt ego utan för att vara till hjälp för andra.

Relaterat: Lär dig konsten att manifestera

Relaterat: Höj din frekvens

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *